Bruce, solsken o vänskap!

I helgen var jag i Göteborg för att gå på Bruce Springsteen konsert. Viktor hade fått en hotellnatt av sin pappa och när vi kom till hotellet vi skulle bo på (trodde vi) var en stor folksamling utanför. De stod och väntade på Bruce och vi tyckte det var tufft att bo på samma hotell, tänk om vi skulle möta honom i korridoren. Vi gick för att checka in och det visade sig att vi skulle bo på det andra Elite hotellet i Göteborg. Så vi fick ta våra väskor och gå ut igen, vi kände oss inte lika tuffa när vi gick förbi folksamlingen igen på vägen ut. Men hotellet bodde på var toppen så det gjorde ingenting.

Jag är egentligen inte något stort Bruce-fan men konserten var riktigt bra, helt galet att han som är 59 år kan ösa oavbrutet i 3 timmar! Har aldrig varit på konsert på Ullevi tidigare och det var riktigt mäktigt att se allt folk.

Förväntansfull publik

På lördagen åkte vi ut till havet med Lisa och Erik och några av Viktors kompisar. En mycket trevlig dag som avslutades med grillning och sedan en snabbis på Liseberg. Hela gänget åkte Balder, första gången för vissa - modigt! Det hisnar rejält i magen!

Västkusten = bästkusten? Jag är nästan
benägen att hålla med, men bara nästan :)

Inga kommentarer: