Sommarens varmaste dag!

Idag måste ha varit årets varmaste dag i Stockholm. Verkligen härligt, jag kommer i frankrikekänslor. Vi promenerade runt Djurgården, inte bara runt viken som vi brukar utan runt hela ön. Det tog ungefär 2 timmar och 20 minuter. Sedan var vi ganska trötta så vi fixade lite lunch och åkte sedan till Långholmen och badade. Efter en lång helg i solen så är det faktiskt rätt skönt att bara vara hemma. Jag ser dock verkligen fram emot vår balkong på roslagsgatan.

Igår spelade jag golf med VA och hans mamma på Ulriksdal. Efter en knackig start gick det faktiskt rätt bra och jag gjorde två par! Efter det tog vi det lungt och grillade lite i Humlegården.

Ifredags mötte vi upp några på Josefinas för att dricka lite rosé i solen. En vanlig kväll brukar man alltid få sittplats där men en lönefredag en sådan fin kväll var det omöjligt. Det är synd att det inte finns tillräckligt med uteserveringar i Stockholm när det blir fint väder, men ingen skulle ju sitta på dem under stora delar av våren/sommaren.

Inga kommentarer: